Bereiding:

  1. Pel de knoflook.
  2. Leg deze op een snijplank en gebruik de achterkant van een mes om knoflook te kneden tot een pasta.
  3. Leg een klein gedeelte apart voor de knoflookboter.
  4. Verhit een beetje olie en boter in een grote koekenpan.
  5. Voeg de sjalot toe en kook tot ze lichtdoorlatend en zacht is.
  6. Voeg zwarte knoflook en meng dit met een garde.
  7. Voeg de witte wijn, citroensap en de schil toe.
  8. Kruid de garnalen met zout en peper.
  9. Plaats de garnalen in de koekenpan en bak tot ze roze zijn, een keer draaien, ongeveer 3-5 minuten.
  10. Voeg de peterselie er aan toe.
  11. Combineer boter en knoflook om een ​​pasta te maken, smeer het dan over het stokbrood.
  12. Rooster gedurende 5 minuten.

Serveer scampi over de linguini pasta. Vergeet niet om een stukje knapperige stokbrood in de ​​saus te dippen.

Eet smakelijk!

 

Recept gemaakt door Tastemade.com

Laat een reactie achter